IMA NEKA TAJNA VEZA: Zdravko Mamić priznao u kakvim je odnosima s Aleksandrom Vučićem, tvrdi da je od njega dobio…

Najpoznatiji hrvatski bjegunac od pravde Zdravko Mamić govorio je za srbijanske medije.

  • Regija

  • 06. Feb. 2021  06. Feb. 2021

  • 0

„Od Aleksandra Vučića sam dobio nekoliko puta komplimente. Ponosan sam što ga poznajem, jako ga poštujem i čestitam mu na svemu što čini za srpski sport, pogotovo nogomet. Posebno sam fasciniran radom na infrastrukturi sportskih objekata u Srbiji“, kazao je u intervjuu za “Blic” Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama.

Mamić ističe da je u kontaktu s mnogim ljudima iz Srbije i da posebno prijateljstvo gaji s generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem.

- Svaki put kada Zvezda pobijedi u Europi, ja zovem i čestitam.

Mamić je u intervju za “Blic” otkrio kako godinama uspijeva pronalaziti i stvarati igrače i prodavati ih za veliki novac, a govorio je i o tome ko je najbolji kandidat za selektora Srbije, o procesu koji se vodi protiv njega u Zagrebu, ali i o životu u Hercegovini, gdje se preselio nakon optužbi da je izvlačio novac od prodaje igrača.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...