DANAS POSLIJE PODNE SE POGORŠALO STANJE: Dva i po sata doktori su se borili da spase Đoletu život

Čuveni jugoslavenski i srbijanski umjetnik Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini. On je prije tri dana hitno primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvoidne u Novom Sadu. Kako se nezvanično saznaje, imao je Covid-19 i bio je u lošem stanju.

  • Regija

  • 19. Feb. 2021  20. Feb. 2021

  • 2

Ljekari su preuzeli sve neophodne mjere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Danas popodne mu se stanje dodatno pogoršalo uslijed ranijih hroničnih zdravstvenih problema.

Ljekari KCV su skoro dva i po sata pokušavali da ga vrate u život, ali na žalost njihovi napori su ostali uzaludni i Balašević je preminuo samo tri mjeseca prije 68. rođendana.

Balašević je novembra 2019. godine doživio infarkt, zbog čega su mu ugrađeni stentovi. Zbog ovoga je tada morao da odloži najavljene koncerte.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...