CIK BiH POTVRDIO REZULTATE IZBORA U DOBOJU: Boris Jerinić je novi gradonačelnik

Odluka, kao i potvrđeni rezultati, bit će dostupni javnosti na internet-stranici CIK-a BiH.

  • Politika

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

Potvrđeni su rezultati izbora u Doboju, saopćila je Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine.

Prema podacima objavljenim danas na web-stranici te komisije, kanditat Saveza nezavisnih socijaldemokrata Boris Jerinić osvojio je najviše glasova za gradonačelnika, drugi je Cvijan Filipović iz Srpske demokratske stranke, a treći Srđan Todorović iz Socijalističke partije.

Centralna izborna komisija BiH danas je na 33. hitnoj sjednici donijela Odluku o potvrđivanju i objavljivanju rezultata izbora za gradonačelnika Doboja i Skupštinu grada Doboj, održanih 15. novembra 2020. godine, te ponovljenih izbora, održanih 21. februara 2021. godine.

Odluka, kao i potvrđeni rezultati, bit će dostupni javnosti na internet-stranici CIK-a BiH www.izbori.ba, navedeno je, također, u saopćenju.      

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...