DA LI JE ITALIJAN ŠMRKAO KOKAIN? ISPLIVAO DOKAZ!: Nova slika zapalila internet - evo šta se nalazilo na stolu! (VIDEO)

Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pjevač po dolasku kući podvrgnut će se dobrovoljnom testu na droge.

  • Estrada

  • 23. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 0

Europska radiodifuzna unija (EBU), organizator takmičenja za pjesmu Eurovizije, oglasila se povodom špekulacija da je pjevač italijanskog benda Måneskin, koji su pobjednici Eurosonga, konzumirao drogu tokom prijenosa uživo i proglašenja pobjednika.

“Svjesni smo špekulacija oko video isječka italijanskih pobjednika Eurosonga u ‘Green roomu’ sinoć. Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pjevač po dolasku kući podvrgnut će se dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizirati testiranje. Bend, njihov menadžment i šef izaslanstva obavijestili su nas da u zapozorju nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pjevač očistio komadiće stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo zaista pronađeno nakon provjere na licu mjesta. Još pažljivo pregledavamo snimke i pravodobno ćemo objaviti sve nove informacije, stoji u službenoj izjavi EBU-a.

Pogledajte snimku spornog trenutka:

Podsjetimo, skandal je buknuo nakon što se pojavila snimka slavlja italijanskog benda na kojoj se pjevač Damiano David naginje nad stol i nakon toga brzo diže glavu. Neki su u tome prepoznali uzimanje droge s površine stola.

Bend je odmah reagirao i oštro odbacio sve insinuacije da bilo ko od njih koristi drogu, a Damiano je kazao kako se odmah spreman podvrći testu na narkotike, piše Raport.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...