KARLEUŠA I ŠERIFOVIĆ U NEVJERICI: Takmičarka u "Zvezdama Granda" slučajno pokazala međunožje žiriju prilikom vatrenog nastupa…

Kako je haljina koju je nosila imala dubok prorez na nogama, pjevačica je prilikom sjedenja na stolu otkrila kako ne nosi gaćice.

  • Estrada

  • 25. Maj 2021  25. Maj 2021

  • 0

Takmičarka popularnog showa "Zvezde Granda" Ivana Bogićević imala je malenu "nezgodu" prilikom nastupa u novoj epizodi.

Naime, Ivana je u drugoj "brzoj" pjesmi željela scenskim nastupom zadiviti žiri te se u crvenoj haljini prošetala do njihovog stola i sjela na rub, tačno ispred Aleksandra Milića Milija

24sata

Kako je haljina koju je nosila imala dubok prorez na nogama, pjevačica je prilikom sjedenja na stolu otkrila kako ne nosi gaćice te kameri servirala međunožje.

Članovi žirija nisu mogli vidjeti "nespretni" trenutak s obzirom na to da im je bila okrenuta leđima, ali gledaocima nije promaklo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...