SELMA OBORILA REKORD: Bombastičan nastup bosanske pjevačice dosegao 22 miliona pregleda (VIDEO)

Plesom raspametila publiku u studiju i pored malih ekrana

  • Estrada

  • 29. Okt. 2022  

  • 2

Selma Bajrami prije nekoliko godina nastupila je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gdje je predstavila pjesmu „Zvjerka“ .

Vatreni nastup naše pjevačice osvojio je do danas čak 22 miliona pregleda.

Inače, pored nje su stajali tadašnji muški učesnici popularnog šoua "Zvezde Granda" koji su ostali bez daha gledajući u bh. pjevačicu, piše Aloonline.

"Više energije ima nego 90 posto mlađih pjevačica", "Koju harizmu žena ima", "Najzgodnija" – samo su neki od brojnih komentara.

Video je prikupio preko 2.000 komentara a ono što je zanimljivo da među njima skoro da nema negativnog što je danas prava rijetkost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...