ROĐEN ZA SKANDALE: Milanović pozdravio Plenkovića s “Di ste, partizani!”, premijer nije odgovorio

Plenković i Milanović samo su prošli bez pozdrava.

  • Regija

  • 22. Jun. 2021  22. Jun. 2021

  • 0

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković sudjeluju na obilježavanju Dana antifašističke borbe u Spomen-parku Brezovica.

Prilikom polaganja cvijeća na spomen-obilježju Milanović je prolazio pokraj Plenkovića i ministara. “Di ste, partizani”, pozdravio ih je, na šta ni hrvatski premijer ni ministri nisu odgovorili.

Predstojnik Ureda predsjednika Orsat Miljenić rukovao se sa Plenkovićem i ministrima, piše N1.

Plenković i Milanović samo su prošli bez pozdrava. Tek kad su sjeli jedan pored drugoga, rukovali su se i to je bilo sve, nije bilo nikakvoga razgovora između njih, javio je reporter Elvir Mešanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...