ONA TO VOLI PO STARINSKI: Jennifer Aniston otkrila detalje iz intimnog života…

Slavna američka glumica nerado otkriva detalje iz privatnog života, ali je ovog puta to učinila.

  • Show

  • 25. Jun. 2021  25. Jun. 2021

  • 0

Uprkos pandemiji, bila je ovo uzbudljiva godina za Jennifer Aniston, barem što se posla tiče. O ljubavi glumica već dugo daje informacije na kapaljku - no ovog se puta otvorila.

Zvijezda serije "Prijatelji" otkrila je da je otvorena za novu ljubav, ali ima i mišljenje o svijetu aplikacija za dejtanje. U razgovoru za "People" otkrila je šta misli o tom digitalnom svijetu ljubavi.

"Apsolutno ne. Držat ću se normalnog načina odlaska na spojeve. Kad te neko pozove van. To je način koji ja preferiram", odgovorila je Jen uz smijeh na pitanje bi li ikada koristila aplikacije te vrste.

Dok je za tradicionalne spojeve itekako raspoložena, ne žuri joj se u još jedan brak. "O, bože, ne znam. Nemam to u vidu. Interesira me naći fantastičnog partnera i jednostavno živjeti ugodnim životom, da se zabavljamo zajedno. To je sve čemu se nadam. Ne treba to biti uklesano u kamen i pravne dokumente", objasnila je Aniston.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...