HANKA PALDUM DOŽIVJELA UDES NA "UKLETOM PUTU" GDJE JE POGINUO TOŠE PROESKI: "Vidjela sam znak Križ, to nije normalno"

Nesreću je doživjela na autoputu A3, kraj mjesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom aprila imati u KD "Vatroslav Lisinski".

  • Estrada

  • 30. Jun. 2021  30. Jun. 2021

  • 1

Pjevačica Hanka Paldum doživjela je prošle nedjelje saobraćajnu nesreću na autoputu za Zagreb. Sve se, srećom, završilo bez povreda, iako je automobil totalno uništen.

- Ne znam šta me natjeralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila muziku na radiju niti sam tražila po stvarima na suvozačevom sjedištu nego sam gledala gdje vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam vidjela kako mi auto udara u lijevu ogradu, zatim u desnu pa sam se dva puta okrenula - ispričala je pjevačica.

Nesreću je doživjela na autoputu A3, kraj mjesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom aprila imati u KD "Vatroslav Lisinski".

- Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu da vjerujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom autoputu, gdje su stradale moje kolege Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Vidjela sam znak Križa i, kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba - kaže Paldum za Alo.rs i dodaje da ju je to asociralo na krst na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...