SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SPLIT: Mladići koji su oteli 14-godišnjakinju i seksualno je iskoristili...

Djevojčicu su protivno njezinoj volji ugurali lift i odveli je na vrh nebodera u centru grada, gdje su je seksualno zlostavljali.

  • Hronika

  • 01. Jul. 2021  02. Jul. 2021

  • 2

Zatvor na splitskim Bilicama napustila su dvojica 19-godišnjaka koji su prije mjesec dana uhapšeni zbog sumnje da su oteli i seksualno iskoristili 14-godišnjakinju. Prijavili su ih za protupravno oduzimanje slobode i spolno iskorištavannje djeteta mlađeg od 15 godina, a istražni zatvor im je određen da ne utječu na svjedoke.

Kako su svi svjedoci ispitani, pušteni su na slobodu. Kako doznaje Dalmatinski portal, istraga će uskoro biti okončana te slijedi podizanje optužnice.

Slučaj je šokirao Split. Djevojčicu su protivno njezinoj volji ugurali lift i odveli je na vrh nebodera u središtu grada gdje su je seksualno zlostavljali. Tinejdžerku je spasio brat koji ju je tražio nakon što se nije vratila kući.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...