I OVO ČUDO DA SE DESI: Vlasnik PINKA objavio veliku vijest...

Zadruga je, kako je istakao, jedan od najkomplikovanijih i najatraktivnijih show programa koji je ikada proizveden na planeti.

  • Show

  • 12. Jul. 2021  12. Jul. 2021

  • 2

Željko Mitrović  najavio zatvaranje riality programa "Zadruga." 

"Poslije tri neprespavane noći relativno sam dobro. Nekako se osjećam kao da sam kod svoje kuće, ali jedva čekam da sve ovo prođe i da se dobro naspavam. Osjećam veliko zadovoljstvo, prije svega zbog abnormalnog rejtinga i ogoromnog uspjeha. Ako pogledamo sve te brojke, imamo više od 8.000 sati proizvedenog programa, preko 500 emisija, a prosječan rejting bio je bolji od svih dosadašnjih Zadruga", rekao je Mitrović.

Zadruga je, kako je istakao, jedan od najkomplikovanijih i najatraktivnijih show programa koji je ikada proizveden na planeti.

"To govorim prije svega iz razloga što su, ne samo u Srbiji, nego u barem osam zemalja, rejtinzi bili impresivni. Nenormalno je da u jednoj maloj zemlji, u kojoj ima preko 7 miliona stanovnika, imamo preko 3,5 milijardi pregleda samo na jutjubu. Sjetite se kada je Gangam stajl imao preko milijardu pregleda – cijela planeta se drmala! Imamo preko 3,5 milijardi pregleda u ovoj sezoni, a u prethodne dvije čak 7 milijardi. Ako otkrijem u čemu je tajna, onda to neće biti tajna, tako da ćemo taj recept čuvati", rekao je Mitrović za Pressmedia.ba.

Vlasnik Pinka najavio je i nešto drugačiji projekat i mnogo iznenađenje u Zadruzi 5.

"Suština je u tome da smo za Zadrugu 5 pripremili mnogo iznenađenja, formiraćemo jedan blok, svi učesnici će imati više igara u zimskom periodu. Mi smo se bazirali previše na vodu, ali moram da kažem da je lijepog vremena sve manje. U tom smislu ćemo se bazirati na sve one takmičarske igre koji će se igrati u zimskom periodu. Moram ekskluzivno da najavim da će Zadruga 5 biti posljednja Zadruga, jer spremamo nešto novo. Potencijalnim učesnicima je ovo posljednja šansa", rekao je Mitrović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...