TEŠKA NESREĆA U BiH: Povrijeđene četiri osobe, jedan muškarac zadržan na liječenju

Povrijeđeni su 19-godišnji vozač automobila Fiat Punto E. Č. te saputnici u vozilu D. S. (35), D. J. (18) i 17-godišnjak, svi iz Tuzle.

  • Hronika

  • 04. Avg. 2021  04. Avg. 2021

  • 0

Četiri osobe, od kojih je jedna maloljetna, povrijeđene su prilikom slijetanja vozila sa magistralnog puta u Bjelavama kod Srebrenika, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđeni su 19-godišnji vozač automobila Fiat Punto E. Č. te saputnici u vozilu D. S. (35), D. J. (18) i 17-godišnjak, svi iz Tuzle.

Povrijeđenim osobama pružena je ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, dok je vozač E. Č. zadržan na liječenju.

Policija je obavila uviđaj i radi na dokumentovanju ove saobraćajne nesreće, koja se dogodila jučer i o kojoj je upoznat kantonalni tužilac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...