ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI S LICA MJESTA: Požar u srednjoj Bosni progutao fabriku i nekoliko kuća, sve su snimili mještani (VIDEO)

U požaru je izgorjelo i poduzeće "Eko trstika", koje se bavi proizvodnjom stolarije, izvozom plotova i trstike.

  • Hronika

  • 06. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 0

U naselju Ljubić kod Viteza odvijala se prava drama. Strašan požar i vatrena stihije progutali su nekoliko kuća, a vatrogasci su se borili kako bi zaustavili požar i spriječili da ova tragedija bude još veća.

U požaru je izgorjelo i poduzeće "Eko trstika", koje se bavi proizvodnjom stolarije, izvozom plotova i trstike.

S lica mjesta stižu zastrašujući prizori, a uzrok požara još nije poznat. Sa sigurnošću se ne može tvrditi ni ima li stradalih u požaru, a na licu mjesta su bila i kola Hitne pomoći.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...