PAPARAZZI IH ULOVILI: Rijetko skupa izlaze, ali su u sretnom braku već 19 godina… (FOTO)

Supružnici imaju 16-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa te 14-godišnjeg sina Henryja. Upoznali su se 2000. godine na snimanju filma "The Mexican".

  • Show

  • 09. Avg. 2021  09. Avg. 2021

  • 0

Holivudska glumica Julia Roberts u javnosti se rijetko kada pojavljuje u društvu svog supruga i snimatelja Daniela Modera, s kojim je u braku 19 godina, ali su ih ovih dana paparazzi uspjeli snimiti u romantičnoj šetnji ulicama New Yorka.

Paparazzi su ih snimili nakon večere u jednom od popularnih restorana, nakon čega su zagrljeni prošetali Manhattanom.

Pedesettrogodišnja glumica za tu je priliku izabrala dugu crnu haljinu s dekolteom, a primijećena je iako je imala zaštitnu masku koju je nosila na licu, prenosi Dnevnik.hr.

Supružnici imaju 16-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa te 14-godišnjeg sina Henryja. Upoznali su se 2000. godine na snimanju filma "The Mexican".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...