SAMO OPUŠTENO I UDOBNO: Julia Roberts u haljini koja sjajno stoji ženama u veličinama od XS do XXL (FOTO)

Uske i pripijene haljine radije zamjenjuje komotnim odijelom ili kombinezonom. I kada nosi haljine, odlučuje se za lepršave i udobne kombinacije.

  • Žena

  • 11. Avg. 2021  11. Avg. 2021

  • 0

Julia Roberts je holivudska glumica opuštenih i nonšalantnih odjevnih kombinacija. U privatnim trenucima, ali i na crvenom tepihu, prednost daje udobnim krojevima i komadima.

Umjesto cipela s visokom potpeticom, Julia Roberts radije nosi ravne poplate.

Uske i pripijene haljine radije zamjenjuje komotnim odijelom ili kombinezonom. I kada nosi haljine, odlučuje se za lepršave i udobne kombinacije.

Pokazala je to i prošle sedmice, kada je u nekoliko navrata snimljena sa suprugom Dannyjem Moderom i drugim članovima porodice na ulicama New Yorka, navodi Zadovoljna.hr.

Julia Roberts - 4

Zgodna žena trenutno obožava nositi maksi haljine A-kroja koje izvrsno stoje damama od XS do XXL veličine. Riječ je o iznimno fleksibilnom modelu koji se može kombinirati uz štikle, sandale ravnog đona, ali i tene.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...