NAKON POSJETE SARAJEVU: Slavni muzičar Bono Vox svratio u komšiluk

U Dubrovnik su stigli iz Sarajeva gdje su bili na Sarajevo Film Festivalu.

  • Estrada

  • 17. Avg. 2021  17. Avg. 2021

  • 0

Pjevač grupe U2, Bono Vox, stigao je u Dubrovnik.

Slavni muzičar i njegova supruga snimljeni su sinoć dok su se ukrcavali na brod. U Dubrovnik su stigli iz Sarajeva gdje su bili na Sarajevo Film Festivalu.

Prisustvovali su premijernom prikazivanju restaurirane verzije filma Hotel od milion dolara Wima Wendersa, dobitnika Počasnog Srca Sarajeva.

Dok se ukrcavao na brod, Bono je nosio zaštitnu masku te crno odijelo.

-Divno je biti ovdje, čini se da je prošlo i puno i malo vremena od moje posljednje posjete. Kao da postoje dva Sarajeva – stvarno i imaginarno. Ono jedno u kojem živiš i radiš, u kojem smo sada i ono koje nosimo sa sobom u svijet – to jedno mitsko Sarajevo. To mjesto zabave i čarolije koje je i dalje, za mene, glavni grad suživota. Ovo je divan grad i ovo je odličan festival. Mislim da je ovaj festival gotovo kao vezivno tkivo između ta dva Sarajeva – on sjedinjuje vidljivo i nevidljivo u jednu sliku – izjavio je Bono Vox prije nekoliko dana u Sarajevu, prenosi Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...