SENZACIONALNI TRANSFERI, UŽIVO: Barcelona hitno prodaje tri igrača, Real se odrekao usluga Modrićevog nasljednika, poznata sudbina Mbappea...

Prvog augusta počeo je ljetni prijelazni rok u Italiji, Njemačkoj i Španjolskoj, a u tim zemljama završit će 2. septembra.

  • Sport

  • 18. Avg. 2021  

  • 0

Vodeći europski sportski dnevnici donose najzanimljivije transfere. BARCELONA PRODAJE TRI IGRAČA 

Barceloni hitno treba novac, a odabrana su i tri igrača koja pod svaku cijenu u ovom prijelaznom roku moraju napustiti klub. To su Samuel Umtiti, Phillipe Coutinho i Miralem Pjanić. Katalonci se nadaju da bi njihovom prodajom i uštedom koja bi došla kada bi prestali plaćati njihove plaće uštedjeli oko 200 miliona eura.

MBAPPE OSTAJE U PSG-u 

Cadena SER jutros donosi vijest da Mbappe ipak ostaje u PSG-u, neovisno o brojnim natpisima da bi ovog ljeta mogao napustiti klub u velikom transferu. Navodno su izvori iz kluba potvrdili da je Leonardo igračima rekao da Mbappe ostaje, a isto je suigračima potvrdio i sam Francuz.

ODEGAARD IZ REALA SELI U ARSENAL 

Fabrizio Romano javlja da će se Martin Odegaard vratiti u Arsenal nakon što mu je istekla posudba na kojoj je bio iz Reala, ali ovoga puta u trajnom transferu. Norvežanin je dugo kotirao kao Modrićev nasljednik u Realu, ali svoju priliku nije dočekao pa će ga Real prodati Arsenalu, ali iznos za koji će napustiti klub još nije poznat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...