HEROJSKI ČIN BOSANCA: Spasio dječaka od utapanja na moru... (VIDEO)

"Čim sam se raspakovao i ušao u more primijetio sam dječaka koji se, ili gušio ili me na prvi pogled zezao. Okrenuo sam se i već vidio da guta more", ispričao je Halilović. 

  • Hronika

  • 21. Avg. 2021  21. Avg. 2021

  • 0

Anes Halilović iz Goražda odlučio je u Ulicinju provesti svoj godišnji odmor te samo što je ušao u more, nakon pet sati vožnje, primijetio je dječaka kako se guši.  

"Čim sam se raspakovao i ušao u more primijetio sam dječaka koji se, ili gušio ili me na prvi pogled zezao. Okrenuo sam se i već vidio da guta more", ispričao je Halilović. 

Govori kako je odmah priletio dječaku u pomoć te da je sreća što se zatekao tu i što je to primijetio.

"Iščupao sam ga i odveo na obalu. Mali je, čini mi se s Kosova. Nisam ga razumio ništa. Eto, ibret jedan, čim sam došao spasio sam malca da se utopi ili da doživi neku traumu. Pazite na djecu", poručio je Halilović u svojoj objavi na Facebooku.

ULCINJ, plaža Pearl Beach: Hvala Allahu da sam bio sebepom da ovog dječaka spasim davljenja u moru

Objavljuje Anes Hidžama-Goražde HalilovićSubota, 21. kolovoza 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...