HOĆE LI MU ŠEF MILORAD POMOĆI: Podignuta optužnica protiv Dodikovog poslanika, koštat će ga riječi upućene Ivanu Begiću

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje sudiji za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Banjaluci.

  • Društvo

  • 25. Avg. 2021  

  • 0

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je optužnicu protiv Momčila Antonića, poslanika SNSD u Narodnoj skupštini Republike Srpske zbog krivičnog djela javno izazivanje i podsticanje nasilja i mržnje.

Osumnjičeni je 30. januara ove godine, u 15.48 u Banjaluci, na svom profilu kreiranom na društvenoj mreži Facebook, objavio sadržaj kojim je pozvao na mržnju usmjerenu prema oštećenom Ivanu Begiću, zbog njegove nacionalne pripadnosti i porijekla – saopšteno je iz banjalučkog tužilaštva.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje sudiji za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Banjaluci.

Momčilo Antonić izjavio je za Srpskainfo da to što je podignuta optužnica protiv njega, ne znači da će ona biti i dokazana na sudu.

– Glupo je da sada komentarišem prije presude – dodao je Antonić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...