U REPUBLICI SRPSKOJ KAO U SREDNJEM VIJEKU: Željka Cvijanović u ime građana RS-a čestitala svim članovima BORS-a...

Cvijanovićka je čestitku uputila u ime građana Republike Srpske i svoje ime, svim borcima Republike Srpske.

  • Društvo

  • 08. Nov. 2021  08. Nov. 2021

  • 4

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je svim članovima Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) krsnu slavu - Mitrovdan, ističući da je ovo prilika da se sa neizmjernom zahvalnošću i posebnim pijetetom podsjeti na borce koji su ugradili živote u temelje Republike Srpske i junački odbranili svoja vjekovna ognjišta.

-Zaštita prava svih kategorija stanovništva koje su učestvovale u stvaranju Republike Srpske i njihovih porodica ostaje trajno opredjeljenje naših institucija, kao i obaveza svih nas koji danas, zahvaljujući njima, živimo u miru i slobodi - poručila je Cvijanovićka u čestitki.

Ona je svim članovima BORS-a poželjela napredak, ličnu i porodičnu sreću i da krsnu slavu provedu u miru i dobrom zdravlju.

Cvijanovićka je čestitku uputila u ime građana Republike Srpske i svoje ime, svim borcima Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...