ZABAVA UZ TAMBURAŠE: Rade Šerbedžija, Anto Nobilo i Svetlana Cenić na druženju pjevali partizanske pjesme

Prostorijom odjekuju stihovi pjesme "Po šumama i gorama"

  • Mini market

  • 13. Nov. 2021  

  • 1

Svetlana Cenić danas je na svom Twitter profilu objavila video sa zabave kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti, a najuočljiviji je glumac Rade Šerbedžija koji prati ritam partizanske pjesme "Po šumama i gorama".

Prostorijom odjekuju stihovi pjesme "Po šumama i gorama" te hrvatski glumac već nakon prvih taktova oduševljeno diže ruku, a zatim nastavlja udarati rukom od sto prateći tamburaše.

Jednako oduševljenje pjesmom vlada i kod ostatka društva za stolom, a u jednom momentu moguće je vidjeti kako advokat Anto Nobilo časti tamburaše zbog odabira pjesme.

Nije poznato gdje i kada je održano ovo druženje, niti kojim povodom je organizovano.

Podsjetimo, Šerbedžija je nedavno bio u fokusu javnosti zbog otkazivanja njegovog koncerta u Vinkovcima. Glumac je to nazvao "čistim politikanstvom" i otvoreno izrazio nezadovoljstvo ovim potezom, a podršku mu je zatim pružio veliki broj njegovih kolega.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...