DARKO ŠARIĆ U ŠETNJI, TRI ULAZA U VILU, VELIKO OBEZBJEĐENJE: Evo šta se dešava u luksuznoj rezidenciji narko-bosa

Šarić će imati pravo i na sat vremena šetnje, odnosno sat vremena u danu kada će moći da napusti kuću i dvorište.

  • Hronika

  • 25. Dec. 2021  25. Dec. 2021

  • 2

Darko Šarić, koji je jučer prebačen u kućni pritvor s nanogicom, narednih mjeseci boravit će u svojoj luksuznoj vili na Dedinju sa suprugom Lanom Popović.

Ispred njegove luksuzne vile danas su tokom dana stalno dolazili dostavljači hrane i smjenjivali se prijatelji i koji su željeli da ga vide poslije 7 godina, a viđen je i Šarićev advokat Radoslav Baćović.

Šarić će imati pravo i na sat vremena šetnje, odnosno sat vremena u danu kada će moći da napusti kuću i dvorište. Bijela, luksuzna vila Darka Šarića nalazi se u elitnom dijelu Beograda, na Dedinju.

Njegova veleljepna kuća okružena je drugim vilama, međutim ipak od ostalih odudara. Naime, Šarićeva kuća ima tri ulaza, ali je jedina u ovoj ulici opasana visokom bijelom ogradom zbog čega se ne vidi dvorište.

Vila ima i obezbjeđenje, a oko cijelog dvorišta sa vanjske strane nalaze se sigurnosne kamere. Šarić je, podsjetimo, jučer, poslije 7 godina provedenih u pritvoru, prebačen u kućni pritvor sa nanogicom i dovezen oko 18 sati maricom koja je direktno ušla u garažu kuće. Pritvor je osim Šariću ukinut i Nebojši Sretenoviću, Petru Obradoviću i Željku Vujanoviću i isto im je određen kući pritvor uz elektronski nadzor.

U ovoj kući Šarić, koji je optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, će sada biti sa svojom nevjenčanom suprugom Lanom. Ona mu je ostala vjerna sve ove godine. Prije hapšenja Darka Šarića Lana je bila vaspitačica i uoči akcije "Balkanski ratnik" radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Ipak, vrtić "Štrumpfovi"  oduzet joj je u finansijskoj istrazi, kao i stan u ulici španskih boraca na Novom Beogradu.

Uvijek dotjerana, u firmiranoj garderobi je dolazila na suđenja, noseći tašnicu "Chanel" i iz publike je suprugu davala podršku. Lijepa brineta je Darku dolazila u privatnu posjetu, tražeći sa njim sastanak i u "ljubavnoj sobi". Oni su prije dvije godine dobili drugog sina, dok Darko iz prvog braka ima kćerku.

Među stvarima koje mu je slala u ćeliju bila je i knjiga u kojoj je napisala "Darko, izdrži, voli te Lana", ali čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića. Razlog za to je bila mogućnost da se u posveti krije neka šifrovana poruka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...