MESSI OBAJAVIO FOTOGRAFIJU SA PORODICOM: Evo šta je ljude nasmijalo... (FOTO)

Pored brojnih šala na račun odjevnih kombinacija, mnogi pratitelji su Messiju poručili da ima predivnu porodicu.

  • Show

  • 30. Dec. 2021  30. Dec. 2021

  • 1

Fudbaler Lionel Messi na Instagramu je objavio fotografiju sa svojom suprugom Antonelom Roccuzzom i njihovo troje djece. 

Fotografija je snimljena u gradu Rosariju u Argentini, a do sada je skupila više od 12 miliona lajkova. Ono što je mnogima privuklo pažnju su odjevne kombinacije u kojima su pozirali.

Naime, Antonela, Lionel i djeca su pozirali u odjeći fluorescentnih boja.

Pored brojnih šala na račun odjevnih kombinacija, mnogi pratitelji su Messiju poručili da ima predivnu porodicu.

Podsjećamo, Lionel i Antonela vjenčali su se 2017. godine u Rosariju. Prvog sina Thiaga dobili su 2012. godine,  a tri godine kasnije rodio se Mateo. Godine 2018. dobili su i trećeg sina Ciru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...