VUKANOVIĆ NA TRAGU VELIKOG SKANDALA: Odakle Milorad Dodik i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić u društvu Aleksandra Mičića zvanog Aco Makedonac koji je prije nekoliko dana pucao...

"Niko ne smije da progovori o bilo čemu, jer su špijuni na sve strane, a šef je spreman da svakom politički otkine glavu i skloni ga sa funkcije ukoliko nije lojalan i odan Partiji", tvrdi Vukanović.

  • Mini market

  • 05. Jan. 2022  05. Jan. 2022

  • 1

Već duže vremena u vladajućem SNSD-u vlada prava OMERTA, mafijaški zakon ćutanja. Niko ne smije da progovori o bilo čemu, jer su špijuni na sve strane, a šef je spreman da svakom politički otkine glavu i skloni ga sa funkcije ukoliko nije lojalan i odan Partiji, piše na svom blogu zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

alt

Omerta vlada i u vrhu SNSD-a, i niko ne odgovara na pitanje koje od nove godine i pucnjave u novogodišnjoj noći u Istočnom Sarajevu interesuje javnost – odakle Milorad Dodik i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić u društvu Aleksandra Mičića zvanog Aco Makedonac koji je prije nekoliko dana pucao i ranio izvjesnog Gorana Sikimu?

Postavio sam i poslao pitanje portparolu SNSD-a, drugu Raši Kovačeviću, ali ni on nije odgovorio odakle Ćosić i Dodik sa Acom Makedoncom na svečanosti tokom otvaranja Dečanske ulice, i da li je tačno da je on važan funkcioner i finansijer SNSD-a u Istočnom Sarajevu?

Neposredno uoči nove godine Dodik je u emisiji Telering kod Mate Đakovića izjavio da ima saznanja kako tobože kriminalne strukture finansiraju SDS i opoziciju, uplaćuju milione maraka, ne odgovarajući kako je to moguće ako je Lukač njegov ministar i zašto nisu kaznili navodno pranje novca. Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...