TO JE TOTALNO SRA**E: Đoković je bio sa mnom u istoj teretani; Amerikanac na udaru tenisera nakon insajderske priče

"Novak je ušao u teretanu prije treninga, a u tom su trenutku svi zašutjeli i počeli zuriti u njega. Bilo je vrlo neugodno razgovarati o tome, a neki su i izašli iz teretane", otkrio je jedan od tenisera Rothenbergu.

  • Sport

  • 11. Jan. 2022  11. Jan. 2022

  • 2

Novak Đoković i njegov odlazak u Australiju na Australian Open se pretvorio u pravu sapunicu. Srpski tenisač je navodno ispunio uvjete za vizu, pa mu je ona ipak ukinuta, a onda je nakon nekoliko dana pravne bitke ipak i vraćena, no i dalje ju može ukinuti ministar imigracija ako to poželi.

Ipak, za sada stoji odluka da mu viza vrijedi i da smije nastupiti na Grand Slam turniru u Melbourneu pa se Đoković posvetio treninzima i pripremama za nastup na Australian Openu. Poznati teniski novinar i jedan od najvećih kritičara srpskog tenisača Ben Rothenberg je otkrio kako Đokovića drugi tenisači izbjegavaju.

"Novak je ušao u teretanu prije treninga, a u tom su trenutku svi zašutjeli i počeli zuriti u njega. Bilo je vrlo neugodno razgovarati o tome, a neki su i izašli iz teretane", otkrio je jedan od tenisera Rothenbergu.

Amerikanac je nakon ove rečenice dodao kako to ne znači da Đoković nema podršku, već samo da "je cijela situacija jako čudna." Nakon što je ove tvrdnje objavio na Twitteru, Rothenbergu su se javili brojni tenisači koji su ga demantirali i pružili Đokoviću podršku, a među njima je najglasniji bio Ukrajinac Sergej Stakhovski.

"To je totalno sra*e. Zagrijavao se sa mnom u istoj teretani. Pronađi bolje ogovarače!", nedvosmislen je bio Ukrajinac kojeg je Amerikanac optužio da ne shvaća što se oko njega događa:

"Šokiran sam što nisi uspio shvatiti društvene znakove", odbrusio mu je Rothenberg.

"Bene, da nisi možda uznemiren?", uzvratio je Ukrajinac.

Novak Đoković je svakako prva tema teniskog turnira u Australiji i izgleda da će to i ostati dok ne završi Australian Open, piše "Jutarnji list".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...