SENZACIONALNI TRANSFERI UŽIVO: Džeki u Inter stiglo veliko pojačanje, Liverpool u kontaktu s najboljim igračem Juventusa…

U ponoć 1. januara počeo je zimski prijelazni rok u Engleskoj, Njemačkoj i Francuskoj. U Španiji i italijanskoj ligi počeo je dva dana kasnije, a u svim ligama prijelazni rok završava istog datuma - 31. januara.

  • Sport

  • 27. Jan. 2022  27. Jan. 2022

  • 0

INTER DOVEO GOSENSA 

Robin Gosens je novi igrač Intera, javlja Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere. Nijemac napušta Atalantu, a prvo u Milano ide na posudbu nakon koje ga je Inter obavezan otkupiti za 25 miliona eura. Ugovor će potpisati u sljedećih nekoliko sati. 

LIVERPOOL KONTAKTIRAO DYBALU 

Nezadovoljni Paulo Dybala traži izlaz iz Juventusa, a nudi mu ga Liverpool. Prema dostupnim informacijama, on ima problema u pregovorima oko produženja ugovora s aktuelnim klubom, s kojim je vezan samo do kraja sezone, i priželjkuje odlazak u Kloppovu momčad.

DEMBELE NA KORAK OD ENGLESKE

Menadžer Ousmanea Dembelea nalazi se u Londonu, gdje pokušava oživiti karijeru svog klijenta. Francuz je već duže vrijeme u lošim odnosima s Barcelonom, prema nekim medijima i otpisan, ali i ustrajan u tome da se nametne. Ipak, prema navodima engleskih medija, mogao bi napustiti klub već u ovom prijelaznom roku i potpisati za Chelsea.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...