"SB" NA LICU MJESTA: Tegeltija se sastao sa ambasadorom NR Kine u BiH Ji Pingom, evo i detalja (FOTO)

Predsjedavajući Tegeltija je iskazao i uvjerenje da će učešće sportista iz BiH na Olimpijadi biti na najvišem nivou te da će ostvariti zapažene rezultate.

  • Vijesti

  • 02. Feb. 2022  02. Feb. 2022

  • 0

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Zoran Tegeltija razgovarao je u Sarajevu s ambasadorom Narodne Republike Kine Ji Pingom uoči otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu.

Sagovornici su tokom sastanka ukazali na značaj održavanja olimpijskih igara i promociju vrijednosti koje one predstavljaju. Tokom razgovora predsjedavajući Tegeltija, koji će na poziv rukovodstva Narodne Republike Kine prisustvovati otvaranju Zimskih olimpijskih igara, istakao je čvrsto uvjerenje da će i pored izazova uzrokovanih pandemijom koronavirusa, zahvaljujući odgovornosti i sposobnosti rukovodstva Kine, ovogodišnja Olimpijada biti uspješno i dobro organizirana.

Predsjedavajući Tegeltija je iskazao i uvjerenje da će učešće sportista iz BiH na Olimpijadi biti na najvišem nivou te da će ostvariti zapažene rezultate.

Ovom prilikom predsjedavajući Vijeća ministara je ambasadoru NR Kine u BiH i prijateljskom narodu Kine čestitao Kinesku novu godinu, uz želje za dobro zdravlje, prosperitet i lični i porodični uspjeh, navodeno je u saopćenju Vijeća ministara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...