"ON JE DODIK SA K": Ovako je Biljana Srbljanović reagovala kad ju je Vučić ispravio

Vučić ju je odmah ispravio, ali se onda ona malo brecnula: “Znam. Dozvolite mi da imam bar tu frustraciju”.

  • Regija

  • 12. Feb. 2022  12. Feb. 2022

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dramaturškinja Biljana Srbljanović gostovali su sinoć na TV Prva, a tokom žučne diskusije ona je u jednom trenutku pogrešno izgovorila prezime članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda i umjesto Dodik ga nazvala "DodiG".

Vučić ju je odmah ispravio, ali se onda ona malo brecnula: “Znam. Dozvolite mi da imam bar tu frustraciju”.

Vučić, Srbljanović i novinar Nikola Tomić dotakli su se sinoć, između ostalog, i vijesti da su ambasadori EU otkazali prisustvo obilježavanju Nacionalnog dana Srbije u Orašcu, a sve zbog najave da će tom događaju prisustvovati i Dodik.

To je prokomentarisala Srbljanović, opaskom da se u Srbiji diplomatskim predstavnicima daje veliki značaj.

"Čitavo društvo ponaša se kao: 'ambasadori nešto rekli pa šta će Srbija sada da radi?'. Mislim, potpuno je nebitno i druga se tema otvara. To što mi podržavamo DodiGa uporno", rekla je Srbljanović.

Vučić ju je zatim ispravio: On je Dodik, sa “K”

Srbljanović:  Znam, ali ga nervira kada kažem “g” pa zato. Dozvolite mi bar tu frustraciju.

Video možete pogledati ovdje

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...