RAKETA RAZOČARAO NAVIJAČE U HRVATSKOJ: Ivan Rakitić govorio o Leu Messiju, pa otkrio koji klub je za njega nešto posebno...

Bivši reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić postigao je go u utakmici Europa lige između Seville i zagrebačkog Dinama. No proslava tog gola nije se dopala navijačima Dinama.

  • Sport

  • 23. Feb. 2022  23. Feb. 2022

  • 0

Ivan Rakitić se osvrnuo na pobjedu protiv Dinama.

To je bila utakmica koju smo manje-više očekivali. Dinamo je odlična momčad, vidi se da su posljednjih godina izgradili taj stav da znaju igrati europske utakmice tako da je bilo jako teško. Mislim da smo odigrali dobru i interesantnu utakmicu kao i Dinamo, ali smo zaslužili tu pobjedu i taj rezultat“, rekao je Rakitić u razgovoru za Net.hr.

Prokomentirao je i iskustvo s Leom Messijem, po mnogima najboljim igračem današnjice.

Prelijepo! To je kao svima koji su u Chicago Bullsima igrali s Michaelom Jordanom pa je tako i meni bilo igrati s Leom Messijem, koji je sigurno jedan od najvećih svih vremena“, pun je hvale za bivšeg suigrača Rakitić.

Otkrio je što mu je otac Luka rekao nakon što je zabio njegovom omiljenom klubu.

Prije svega je bio sretan i ponosan na sina i znam da je uvijek uz mene. Isto tako sigurno je na neki način bio sretan kada je i Dinamo uspio zabiti“, rekao je Rakitić.

Osvrnuo se Rakitić i na Hrvatsku fudbalsku ligu.

Vrijeme će sve pokazati svoje. Ali sigurno je jako lijepo vidjeti put kojim ide Hajduk, vidi se da je to dobro organiziran klub i sve to ide jedno iz drugo. Nije slučajno da se igrači kao Livaja, Kalinić i Subašić mogu vratiti i jako je lijepo to vidjeti“, rekao je iskusni veznjak.

Odgovorio je na pitanje koji bi klub odabrao u HNL-u.

Svi znaju koliko pratim Hajduk. Moj vjenčani kum je veliki navijač Hajduka i za mene je Split nešto posebno“, zaključio je Ivan Rakitić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...