RATNI ZLOČINAC VOJISLAV ŠEŠELJ U SLUŽBI SNS-ove PREDIZBORNE KAMPANJE: "Glasajte za Vučića"

Tako je Vučićev politički otac javno pozvao građane da glasaju za naprednjake i aktuelnog predsjednika Srbije.

  • Regija

  • 25. Feb. 2022  25. Feb. 2022

  • 3

"Vučića za predsjednika, mene za Skupštinu, nemojte opet za Mađare da glasate", rekao je osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj koji je ujedno i predsjednik Srpske radikalne stranke, građanima Srbije po dolasku u Vranje, piše  Direktno.rs.

Tako je Vučićev politički otac javno pozvao građane da glasaju za naprednjake i aktuelnog predsjednika Srbije.

Dok je u centru Vranja razgovarao sa pristalicama i simpatizerima radikala aktivisti stranke besplatno su građanima davali Šešeljeve knjige sa autogramom.

"Hajde uzimajte knjige, besplatne su, plaća se kad vas uhvate da čitate. Ne može slikanje, nema ni pozdravljanja, negativan sam, ali mogu još uvijek da prenesem virus", pričao je Šešelj.

Kaže, građani Srbije će živjeti bolje kad dođi radikali na vlast.

Oni koji ne znaju za dil Šešelj-Vučić i koji ne znaju kakve dilove "crveni vojvoda" pravi, pomislili su ljetos da je u pitanju rascjep u redovima radikala kada je objavljeno da čuvena Nataša Jovanović napušta SRS.

Ali, nekadašnji crveni četnički vojvoda, a danas Vučićev pješadinac, koji se u njegovu korist čak odrekao i predsjedničke kandidature, odlučio je da pogura svoju omiljenu mezimicu i pošalje je kod Vučića.

Dakle, ovim u Vranju, Šešelj je pokazao da je SNS pješadija i da služi predsjednikovom režimu, kako drugačije tumačiti njegove riječi: Glasajte za Vučića!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...