GAF KOJI JE NASMIJAO GLEDATELJE: Umjesto turske sapunice na ekranu osvanuo voditelj Dnevnika, još čudnije su riječi koje je izgovorio...

Iako je razlog još uvijek nepoznat, cijeli događaj je zbunio, ali i nasmijao gledatelje.

  • Estrada

  • 03. Mar. 2022  

  • 0

U srijedu navečer na Novoj TV je za vrijeme reklama, a u terminu emitiranja turske serije 'Nevjera', došlo do tehničke greške koju gledatelji nisu mogli ne primijetiti.

Umjesto da se u program vrate glumci iz sapunice, pojavio se pomalo zbunjeni Petar Pereža voditelj Dnevnika.

Voditelj je u jednom trenutku nekome u studiju ili režiji rekao: "Još od početka rata nisi radio ovo" pa na to nadodao: "Tako reci". Iza njegovih leđa vidio se natpis "večernje vijesti" pa se pretpostavlja da se radilo o snimanju najave, koja je greškom išla uživo u program.

Iako je razlog još uvijek nepoznat, cijeli događaj je zbunio, ali i nasmijao gledatelje.

24sata

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...