"CIJELI SVIJET JE UZ VAS...": Jennifer Aniston uputila snažnu poruku ženama u Ukrajini (FOTO)

"Znam da je jako teško shvatiti koji je najbolji način pomoći i podrške pa skupljam neke od načina kako pružiti podršku tim ženama putem donacija", napisala je Aniston.

  • Žena

  • 09. Mar. 2022  09. Mar. 2022

  • 0

Zvijezda "Prijatelja", glumica Jennifer Aniston čestitku za Dan žena ove godine je posvetila svim snažnim ženama u Ukrajini.

"Razmišljajući o ženama i djevojkama u Ukrajini, ali i ostatku svijeta koje se herojski bore za svoju zemlju i narod – kao vojnikinje, kao majke, kao organizatorice, kao skrbnice o izbjeglicama, kao demonstrantice, kao novinarke. Tim ženama koje riskiraju svoje živote u Ukrajini i susjednim zemljama šaljem poruku: jedinstvene ste i cijeli svijet je uz vas", piše u svojoj najnovijoj Instagram objavi glumica,  pa dodaje:

"Znam da je jako teško shvatiti koji je najbolji način pomoći i podrške pa skupljam neke od načina kako pružiti podršku tim ženama putem donacija".

Uz svoje je riječi podrške glumica objavila niz potresnih fotografija na kojima pokazuje snagu žena u ukrajinskom ratu.

Potom je Aniston ostavila nekoliko linkova koji vode do vodećih organizacija za pomoć popuut Come Back Alive, World Central Kitchen i Crveni krst.

Pokazala je ovim potezom slavna glumca svoje veliko srce, a ona nije jedina. Hollywood je ujedinjen u pomoći Ukrajini te žestoko osuđuju rusku invaziju. U donacijama u se iskazali David i Victoria Beckham, Ashton i Mila Kunis, Ryan Reynolds i Blake Lively te mnogi drugi, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...