ULTRADESNIČARSKI KANDIDAT NA IZBORIMA U SRBIJI: "Moj cilj je ujedinjenje svih srpskih zemalja"

"Ne pričam o etnički čistom prostoru, nego da je taj prostor apsolutno srpski. Ne mislim etnički očišćen od drugih, nego da mi nismo gosti", kaže Vacić.

  • Regija

  • 18. Mar. 2022  18. Mar. 2022

  • 10

Miša Vacić, srbijanski ultradesničar, kandidat je na predstojećim predsjedničkim izborima.

Kako je rekao za N1, " bori se već 16 godina za srpski nacionalizam".

"Za razliku od drugih, ja sam apsolutno jedini kandidat koji slobodno govori o nasušnoj potrebi za oslobođenjem i ujedinjenjem svih srpskih zemalja. Granice srpskih zemalja su tamo gde su srpski grobovi, ne mislim da srpska groblja koja su naša vojna groblja, ja govorim o civilnim grobljima našeg naroda, gde smo mi podizali svoje svetinje, gde su srpska ognjišta.

Ne pričam o etničko čistom prostoru, nego da je taj prostor apsolutno srpski. Ne mislim etnički očišćen od drugih, nego da mi nismo gosti", kaže Vacić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...