SRPSKI DESNIČAR MIŠA VACIĆ O AMERIČKIM SANKCIJAMA: "Čast mi je biti na istoj listi kao Dodik i Vulin"

On je kroz smijeh prokomentarisao i obrazloženje američkog ministarstva finansija koje je navelo da je direktno ili indirektno prijetnja za bezbjednost i političku stabilnost Sjedinjenih država.

  • Regija

  • 16. Nov. 2023  

  • 5

Lider Srpske desnice Miša Vacić poručio je, komentarišući sankcije koje mu je uvela Amerika, da mu je čast što je na istoj listi kao i predsjednik RS Milorad Dodik i bivši šef BIA Aleksandar Vulin.

"Smatram da je to najbolja potvrda da sam na pravoj strani čovječanstva u ova teška vremena. Čast mi je da se nalazim na listi gdje se nalazi i predsjednik Dodik, gdje se nalazi naš doskorašnji direktor tajnih službi državne bezbjednosti Vulin", rekao je Vacić za ATV i nastavio:

"Svi pravi Srbi su prokazani, ne samo od neprijatelja Srba, Republike Srpske i Srbije, već od neprijatelja čovječanstva".

Govoreći o razlozima zbog kojih je na listi sankcija, to jest, kako su Amerikanci naveli "ruskog malignog uticaja", Vacić je rekao da ne postoji ništa svjetlije u političkom polju od onoga što radi Ruska Federacija.

"U potpunosti sam ponosan. Zahvaljujem tom Ministarstvu finansija SAD, samo što ja ne da nemam nijedan peni, forint, šiling ili dinar kod njih, nego sam bio uvjeren zadnjih 15 godina da ja tamo ne bih dobio zelenu kartu", rekao je.

Vacić je naglasio da ga sankcije ni najmanje ne potresaju.

"Mogu vam reći da sam dobio više čestitki nego za Božić, a vjerujte da ih za Božić dobijem puno", kaže Vacić.

On je kroz smijeh prokomentarisao i obrazloženje američkog ministarstva finansija koje je navelo da je direktno ili indirektno prijetnja za bezbjednost i političku stabilnost Sjedinjenih država.

"Kakav je taj Miša Vacić nevjerovatan kad narušava Sjedinjene Američke Države i kolicne su te SAD kad ih jedan Miša Vacić narušava", zaključio je lider Srpske desnice za ATV.

Podsjećamo, američko Minstarstvo finansija uvelo je nove sankcije za pojedince sa Balkana, a na listi su se osim Vacića našli i ministar energetike i rudarstva Srpske Petar Đokić i šef Predstavništva Srpske u Moskvi Duško Perović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...