FATALNA CRNKA IZA ZAVJESE UPRAVLJA HRVATSKOM: Moćna dama u tišini vodi igru u najjačoj političkoj opciji

Unutar stranaka vodi borba za prevlast, a između različitih političkih opcija vode se ratovi za političke poene.

  • Regija

  • 20. Mar. 2022  20. Mar. 2022

  • 4

Iza zavjese geopolitičkih previranja i rata u Ukrajini, na hrvatskoj političkoj sceni odvijaju se političke igre i vode bitke iza zavjese. Unutar stranaka vodi borba za prevlast, a između različitih političkih opcija vode se ratovi za političke poene.

Burno je u najjačoj hrvatskoj stranci HDZ-u čiji šef i premijer RH Andrej Plenković muku muči sa sumnjama u korupciju za njegove ministre.

Podsjećamo, Plenković je prvi premijer u historiji koji je u svojim mandatima smijenio ili promijenio čak 15 ministara.

Kako svjedoče upućeni, u pozadini konce vuče Tena Mišetić. O kome se zapravo radi?

Traži poslušnost

Tena Mišetić, strah i trepet hrvatske Vlade, nosi kratke haljinice, ali traži maksimalnu poslušnost. Osoba koja je u HDZ-u zadužena da zastupa hrvatske građane na sastancima s kancelarkom Angelom Merkel, ali Tena i svojim bičem postrojava ministre, naređuje u ime državnog vrha i srozava ugled hrvatskih institucija svojim mazohističkim izljevima raspoloženja, uvodi strahovladu u ime Premijera, pod utjecajem njenih čari. Na svim sastancima s Knightheadom, naravno nazočna je neizostavna Tena Mišetić, kad god dođu ili se pojave u Vladu”, pisao je svojedobno na svojim blogovima Ivica Todorić u jeku afere Borg, vulgarno prozivajući Plenkovićevu savjetnicu.

I u svojim iskazima Uskoku bivša ministrica Dalić potvrdila je da je Mišetić sudjelovala na sastancima oko Agrokora, no bez obzira na sva saznanja, ona je bila i ostala desna ruka premijera Plenkovića i jedna od HDZ-ovih uzdanica.

Izvor iz HDZ-a nam tvrdi da ima svoje prste i u rušenju Plenkovićevih ministara.

“Ona je svugdje i u svemu ima prste. Ne odustaje nikada. Premijer joj i dalje vjeruje. Vidjet ćemo što će mu to donijeti”, rekao nam je naš izvor, piše Dnevno.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...