"NEUGODNO MI JE": Slavna glumica otkrila koja je uloga zbog koje žali što ju je snimila (VIDEO)

Keanu Reeves, koji je glumio u originalnoj "Brzini", odbio je glumiti u nastavku jer je procijenio da nema potencijala za daljnji razvoj te priče.

  • Show

  • 22. Mar. 2022  22. Mar. 2022

  • 0

Sandra Bullock otkrila je da žali što je ikad snimila film "Brzina 2".

"Postoji jedan film za koji mi je još neugodno što sam glumila u njemu. Zove se 'Brzina 2'", rekla je u intervjuu za TooFab. "Glasno sam kritizirala taj film. Nema smisla. To je spori brod koji sporo ide prema otoku", rekla je Bullock.

U istom intervjuu s njom je učestvovao i njen kolega Daniel Radcliffe, s kojim glumi u novom filmu "The Lost City". On je dodao da je fan filma kojeg se Sandra danas srami. "On i još pet 12-godišnjaka koji su gledali spori brod kako sporo ide prema malom otočiću", našalila se zatim Sandra.

"Brzina 2" je film iz 1997. godine koji je bio nastavak kultnog originala "Brzina". Film je režirao nizozemski redatelj Jan de Bont, a glavne uloge, uz Sandru, igraju Jason Patric i Willem Dafoe. Film je prošao vrlo loše i kod kritičara i publike te je nominiran za osam Zlatnih malina, a dobio je nagradu za najgori nastavak nekog filma.

Keanu Reeves, koji je glumio u originalnoj "Brzini", odbio je glumiti u nastavku jer je procijenio da nema potencijala za daljnji razvoj te priče, navodi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...