GLUMAC ALAIN DELON MOŽDA UMIRE DANAS: Odlučio život okončati eutanazijom

Delon ne želi da bude nemoćan i da trpi muke koje mogu da ga stignu u starosti.

  • Show

  • 26. Mar. 2022  26. Mar. 2022

  • 0

Francuski glumac Alain Delon šokirao je cijeli svijet svojom odlukom, a prema pisanju stranih medija, to će se desiti danas.

Delon, jedan od najistaknutijih francuskih glumaca, riješio je da okonča život eutanazijom u 86. godini. Naime, kako prenosi francuski medij "Le Point", to će dogoditi danas, 26. marta.

Delon je nepokolebljiv u svojoj odluci, koja je proistekla iz teškog iskustva koje je imao u posljednjim mjesecima života njegove supruge Natalie Delon, koja je umrla od raka pankreasa u januaru prošle godine.

Delon ne želi da bude nemoćan i da trpi muke koje mogu da ga stignu u starosti, navodi se.

Nasljednik poznatog glumca, Anthony Delon je još ranije u intervjuu za francusku RTL mrežu otkrio da će biti uz oca u njegovim posljednjim trenucima života, koji želi da okonča eutanazijom.

Podsjetimo, Alen je 2019. imao moždani udar, a od tada se rijetko pojavljuje u javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...