SARAJLIJA NA ČELU MINISTARSTVA: Hoće li Plenković umjesto Ćorića na mjesto ministra postaviti gubitnika zagrebačkih izbora...

Premijer Hrvatske Andrej Plenković izvijestio je jučer da su mu članovi Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i Kluba zastupnika HDZ-a na zajedničkoj sjednici dali mandat za rekonstrukciju vlade, ne otkrivajući rokove, imena i broj ministara koje bi obuhvatila.

  • Regija

  • 30. Mar. 2022  30. Mar. 2022

  • 0

Jutarnji list u današnjem printanom izdanju piše kako će Andrej Plenković maknuti ministra Tomislava Ćorića te da je njegov mogući nasljednik Davor Filipović.

Zasad nema nikakve potvrde te informacije.

"Sva tijela stranke dala su mi potporu za promišljanja o rekonstrukciji vlade kako bismo u zadnje dvije i pol godine našeg mandata krenuli osnaženi, osvježeni u ispunjavanju našega programa i realizaciji svih ciljeva koji su pred Hrvatskom", rekao je Plenković jučer nakon zajedničke sjednice stranačkih tijela u Karlovcu.

U medijima se kao potencijalni kandidati za smjenu spominju ministar privrede i održivog razvoja Tomislav Ćorić, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak, ministar rada penzionog sistema, porodice i socijalne politike Josip Aladrović te potpredsjednik vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava Boris Milošević.

Podsjetimo, Davor Filipović je rođeni Sarajlija, a na posljednjim lokalnim izborima u Hrvatskoj teško je poražen od gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića.

(SB / JL)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...