SVE SU DUGO KRILI OD JAVNOSTI: Holivudska glumica rodila prvo dijete, paparazzi su je snimili na ulici…

Sretnu vijest je objavio časopis People, a glumicu su u društvu supruga Cookea Maroneyja snimili u šetnji s kolicima.

  • Show

  • 21. Apr. 2022  21. Apr. 2022

  • 0

Holivudska glumica Jennifer Lawrence rodila je prvo dijete. Sretnu vijest je objavio časopis People, a glumicu su u društvu supruga Cookea Maroneyja snimili u šetnji s kolicima.

Novopečeni roditelji nisu otkrili detalje o djetetu te još nije poznato ime, ali ni spol bebe. Lawrence je u intervjuu za Vanity Fair krajem prošle godine istaknula kako će pokušati zaštititi dijete od medija koliko god je to moguće. "Ne želim da se bilo ko osjeti pozvanim u život mog djeteta", rekla je onda.

Jennifer i Cooke nisu krili sreću što će postati roditelji, a paparazzi su ih posljednjih mjeseci često lovili u ležernim šetnjama.

Jennifer Lawrence Is Seen Out with Her Baby for the First Time

Foto: Shutterstock

Par se vjenčao 2019. godine na Rhode Islandu, a među uzvanicima našla su se brojna poznata imena poput pjevačice Adele, Cameron Diaz, Emme Stone, Kris Jenner, Amy Schumer i drugih, a sve detalje krili su od javnosti.

Jedan od razloga koji čine vezu Jennifer i Cookea posebnom i stabilnijom jest i činjenica što Maroney nije dio holivudskog svijeta već radi kao direktor jedne umjetničke galerije.

"On je super tip. Pametan je i zabavan te ne tretira Jennifer kao holivudsku divu, kao što su njeni bivši momci činili", rekao je izvor blizak paru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...