ŠEFIK DŽAFEROVIĆ I ŽELJKO KOMŠIĆ U STOCU: "Jedan mladi život je izgubljen, štetu što prije sanirati" (FOTO)

Obišli su kuću i porodicu Elmire Sefo koja je smrtno stradala nakon što je komad stijene, uslijed zemljotresa, pao na njenu kuću.

  • Vijesti

  • 23. Apr. 2022  23. Apr. 2022

  • 1

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić posjetili su danas Stolac. 

Obišli su kuću i porodicu Elmire Sefo koja je smrtno stradala nakon što je komad stijene, uslijed zemljotresa, pao na njenu kuću. Ona je prebačena u Kantonalnu bolnicu u Mostaru ali su ljekari mogli samo konstatirati smrt.

- Jedan mladi život je izgubljen i tu ne možemo ništa. Došao sam da porodici, koja je također povrijeđena, izrazim saučešće i poželim brz i uspješan oporavak, rekao je Džaferović. 

On je dodao da je jutros razgovarao sa premijerom FBiH Fadilom Novalićem i ministrom Edinom Ramićem, koji su poručili kako će učiniti da materijalna šteta oštećenima ljudima bude sanirana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...