KOMŠIĆ DEMANTIRAO ZVIZDIĆA: Da li se BiH može uzdati u mirovne snage u slučaju sukoba? (FOTO)

Prvo je Komšić govorio o večerašnjem sastanku Vučića sa Miloradom Dodikom i ostalim političkim zvaničnicima iz Republike Srpske.

  • Vijesti

  • 11. Apr. 2024  11. Apr. 2024

  • 1

Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, danas je u izjavi za medije na mezarju Kovači govorio je o svim aktuelnim političkim dešavanjima koja se tiču kako BiH tako i regiona. 

Komšić je demantovao najavu Denisa Zvizdića NATO u BiH šalje bataljon rezervnih snaga.

“Ovo je EUFOR-ova misija, rezevrne snage koje dolaze u okviru EUFOR-ove misije i to piše i u njihovim saopštenjima”, naveo je Komšić.

Da li su u BiH potrebne međunarodne mirovne snage kao podrška miru, Komšić to ovako objašnjava.

“U slučaju bilo kakve gužve ne bi se ja tako uzdao u te snage, to je isto kao da se uzdate u UNPROFOR 1992. ili 1995. godine”, istakao ne on.

Najave Faruka Kapidžića iz SDA u programu N1  da se kreće u pravljenje “Trojke 2” kao odgovor na aktuelnu “Trojku”, Komšić čiji DF Kapidžić vidi u “Trojci 2” komentariše da “nam je dosta jedna postojeća “Trojka””.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...