GORDANA ŠAULIĆ PRIZNALA: "Ubija me ova samoća bez mog Šabana"

Nju rijetko možemo vidjeti u javnosti nakon suprugove smrti.

  • Estrada

  • 25. Jun. 2022  25. Jun. 2022

  • 1

Gordana Šaulić, udovica čuvenog pjevača Šabana Šaulića, otvorila je dušu o svom trenutnom stanju. Nju rijetko možemo vidjeti u javnosti nakon suprugove smrti, a na jednom događaju pojavila se sa kćerkom Ildom.

"Solidno sam, solidno. Imam više vremena za sebe nego prije. To je više neko vrijeme sa porodicom, prijateljima, za neka putovanja, to je sad neko vrijeme koje imam za sebe", rekla je Šabanova udovica.

"Djeca odavno nisu tu, sad je prisutna u mom životu neka drugačija samoća. Nije onako kao kad poželiš da zbog djece imaš samo malo mira. Ova samoća malo ubija. Nisam se privikla na situaciju, koliko god vremena, godina prošlo. Mislim da nikad i neću", zaključila je Goca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...