ZAKOPALA TIJELO U VRTU: Učiteljica iz Engleske nožem usmrtila svog partnera

Beal se u petak pojavila na sudu u Northamptonu te joj je određen datum preliminarnog suđenja za 12. septembar ove godine, piše Daily Mail.

  • Svijet

  • 27. Jun. 2022  27. Jun. 2022

  • 0

Učiteljici osnovne škole optuženoj za ubistvo partnera sudit će se kasnije ove godine. Fiona Beal (48) navodno je ubila svog dugogodišnjeg partnera Nicka Billinghama između 30. oktobrai 10. novembra prošle godine. Policija je njegovo tijelo pronašla u martu, bio je zakopan u vrtu njihove kuće u Northamptonu. 

42-godišnji građevinar pronađen gotovo pet mjeseci nakon ubistva. Policija je potvrdila da je Billingham umro od uboda nožem u vrat.

Beal se u petak pojavila na sudu u Northamptonu te joj je određen datum preliminarnog suđenja za 12. septembar ove godine, piše Daily Mail.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...