UBRZO NAKON ZARUKE: Bh. fudbalski reprezentativac Anel Ahmedhodžić šerijatski se vjenčao sa Marijanom Cecilijom Mašić u svom radnom gradu

Par je prethodnih dana uživao na grčkom otoku Santorini

  • Sport

  • 02. Jul. 2022  

  • 0

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić (23) danas se u Malmeu šerijatski vjenčao sa svojom djevojkom Marijanom Cecilijom Mašić (22).

Par je prethodnih dana uživao na grčkom otoku Santorini, koji je jedan od najljepših evropskih otoka, a Ahmedhodžić je na Instagramu objavio fotografije na kojima je prikazano u kakvom ambijentu je zaprosio djevojku.

Samo nekoliko dana kasnije krunisali su svoju ljubav i izgovorili su sudbonosno "da" u Anelovom rodom gradu Malmeu.

Inače, riječ je o djevojci iz Crne Gore koja živi u Danskoj, a nije poznato gdje su se upoznali.

Anel Ahmedhodžić rođen je 26. marta 1999. godine u Malmeu, gdje je i počeo karijeru. Prije Bordeauxa igrao je za Malmo, kratko i za danski Hobro, a nastupao je i za engleski Nottingham Forest.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...