DVIJE OSOBE KAŽNJENE ZBOG NEDOLIČNOG ODIJEVANJA U HISTORIJSKOJ JEZGRI DUBROVNIKA: Evo koliko moraju platiti

Kazne su naplatili gradski komunalni redari koji su s policijskim službenicima u četvrtak obišli povijesnu jezgru.

  • Regija

  • 21. Jul. 2022  21. Jul. 2022

  • 0

Dvije osobe kažnjene su s po 1.000 kuna zbog nedoličnog odijevanja u povijesnoj jezgri Dubrovnika, temeljem gradske odluke o komunalnom redu, kojom se zabranjuje hodanje u kupaćem kostimu, bez odjeće ili dijela odjeće, objavili su u četvrtak iz Grada Dubrovnika.

Kazne su naplatili gradski komunalni redari koji su s policijskim službenicima u četvrtak obišli povijesnu jezgru.

„U okviru projekta „Poštujmo Grad“ gradska uprava postavila je informativne strate na svim ulazima u povijesnu jezgru koje sadržavaju piktograme i višejezična upozorenja o nedoličnom ponašanju. S ciljem prevencije, u suradnji s Turističkom zajednicom izrađeni su letci kojima će posjetitelje dodatno informirati o navedenim pravilima kako bi izbjegli novčane kazne“, naveli su iz Grada Dubrovnika.

Istaknuli su kako će nastaviti s nadzorom provedbe Odluke o komunalnom redu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...