DRAMA U DUBROVNIKU: Crnogorci slavili gol, hrvatski navijači ih napali i vrijeđali, uhapšeni su...

Danas će biti odvedeni na Općinski sud u Dubrovniku.

  • Šareni svijet

  • 09. Jan. 2024  

  • 0

U utakmici posljednjeg, 3. kola A grupe Europskog vaterpolskog prvenstva, reprezentacija Hrvatske je u Dubrovniku nakon izvođenja peteraca izgubila od Crne Gore s 13:15. Hrvatska je tako osvojila drugo mjesto u grupi i izborila direktan plasman u četvrtfinale.

U završnici utakmice zaiskrilo je na tribinama između domaćih navijača i manje skupine gostujućih navijača. Crnogorci su slavili gol, a bijesni domaći navijači poletjeli su prema njima.

alt 

Četiri državljana Republike Hrvatske uhapšena su zbog narušavanja javnog reda i mira te izazivanja nereda na utakmici Hrvatske i Crne Gore na bazenu u Gružu. Danas će biti odvedeni na Općinski sud u Dubrovniku.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...