"VELIKO DUPE I CELULIT": Zeničanka u vrućim hlačicama i bikiniju pokrenula raspravu

Sandra je pozirala u vrućim hlačicama, a uz fotografiju je napisala nešto s čime se njeni pratitelji baš i nisu složili.

  • Estrada

  • 29. Jul. 2022  29. Jul. 2022

  • 2

Operna pjevačica Sandra Bagarić trenutno se nalazi na godišnjem odmoru kojeg, kao i većina, provodi u Hrvatskoj, a svoje je pratitelje na društvenim mrežama iznenadila najnovijom objavom.

Sandra je pozirala u vrućim hlačicama, a uz fotografiju je napisala nešto s čime se njeni pratitelji baš i nisu složili.

Znam, imam veliko dupe i celulit…  Al baš se dobro osjećam”, napisala je, a ubrzo su joj pratitelji udijelili cijeli niz komplimenata, a neki su se i našalili. “Nisi ti debela, ti si lijepo popunjena”, “Nit velikog dupeta, nit celulita”, “Super”, “Izgledaš bolje nego neke mlade cure!”, “Prekrasno izgledaš”, komentirali su joj pratitelji.

Podsjetimo, u nedavnom intervjuu za Večernji list, rođena Zeničanka Sandra prisjetila se ratnih vremena i bijega u Zagreb.

Roditelji su otišli iz stana kako bih mogla proslaviti rođendan, čuli smo pucanje i mislili da su to petarde. Bili smo iznenađeni, isprepadani, zbunjeni, no imala sam 18 godina, došla u Zagreb, upisala Muzičku akademiju i zaljubila se pa te strahote nisam toliko osjetila. Više su ih osjetili moji roditelji koji su trbuhom za kruhom otišli u Njemačku raditi teške poslove kako bi nas školovali. Gubitak doma, sigurnosti je strašan šok. Ovo što se događa u Ukrajini podsjeća me na to i dobro znam kako je tim ljudima”, prepričala je Sandra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...