CURA IZ ZENICE: Operna diva Sandra Bagarić iznenadila fanove na društvenim mrežama, ovo nisu očekivali...

U moru komentara jedan je pratitelj 'dao ideju'.

  • Show

  • 23. Feb. 2024  23. Feb. 2024

  • 0

Sandra Bagarić, operna diva i glumica, rodom iz Zenice, uz sve svoje brojne poslovne obaveze uvijek ima vremena za komunikaciju s pratiteljima i prijateljima putem društvenih mreža.

'Nakon dugo vremena zasvirala na Muzičkoj akademiji', opisala je Sandra Bagarić jednu od svojih zadnjih objava na Facebooku.

Na njoj ju se može vidjeti u plavoj haljini kakvu je isfurala prije godinu dana na 30. dodjeli glazbene nagrade Porin. U moru komentara jedan je pratitelj 'dao ideju' da bi bilo zanimljivo čuti nju i Terezu Kesoviju kao duet na flauti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...