SVE SE VIDI: Poznata TV voditeljica zasjala na crvenom tepihu bez grudnjaka… (FOTO)

Melissa je uvijek bila otvorena i oko svog seksualnog života.

  • Estrada

  • 05. Sep. 2022  

  • 0

Talijanska televizijska voditeljca Melissa Satta zaludjela je sve okupljene na crvenom tepihu Venecijanskog festivala. Na premijeru filma stigla je u plavoj dugoj haljini ispod koje nije nosila baš ništa, a tanki materijal pokazao je njene grudi.

Voditeljica je za spektakularne fotografije nekoliko puta zamahnula lepršavom haljinom koja je potom još više otkrila njene obline.

Melissa je Talijanima dobro poznata zbog svog seksipila, a glumila je i u seriji ''Striscia la notizia''. Sa 16 godina krenula je u modnu industriju te se natjecala za Miss 2003. i 2005. godine.

Od prošle godine, Melissa je u vezi s biznismenom Mattiom Rivettijem.

Melissa je uvijek bila otvorena i oko svog seksualnog života. Za medije je nekoliko puta progovorila o njemu, a za Vanity Fair priznala je kako voli grubi seks.

''Kevin i ja vodimo ljubav u prosjeku od sedam do deset puta sedmično. Predigra me nervira i mrzim je, volim kad se odmah bacimo na posao'', započela je.

''Omiljeni mi je položaj kad sam ja na Kevinu jer tad imam bič u rukama i potpuno ga kontroliram. Činjenica da se tako često seksamo me ne čini nimfomankom. Morate biti vrlo oprezni s onim što izjavljujete u nogometu, osobito kada je riječ o seksu. Ne možete vjerovati u kojem vrtlogu sam završila'', govorila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...