IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Jedna od najpoznatijih TV voditeljica 90-ih godina "nestala" sa scene, pogledajte kako izgleda danas...

Devedesetih je bila jedna od najpopularnijih TV voditeljica, a posljednjih godina povukla se iz javnog života.

  • Estrada

  • 23. Feb. 2023  

  • 0

Mirna Berend, nakon dugo vremena pojavila se u javnosti na proslavi 53. rođendana kultnog zagrebačkog kluba Saloon, gdje joj je pripala i posebna čast.

Naime, Mirna i glumac Tarik Filipović postali su novi kumovi kluba, a ključeve su im predali Sanja, Marinko i Zec iz nekadašnjih Novih fosila.

"Uzmu ti sve, a ti im zahvališ na svoj zločestoći i nepravdi. I onda ti život vrati, ne sve, vrati ti samo najljepši dio. Bila je ovo večer za mene, za sve, za sve naše uspomene, za našu mladost, za moje prijatelje, za lude noći, za predivne zore... Hvala, Vlaho Srezović, hvala, Maro moj! Bila je ovo velika čast za mene, biti kuma Saloona i zavrtjeti zemlju unatrag, u neka dobra, dobra stara vremena, makar na nekoliko sati", pohvalila se Mirna na svojem Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...